Vinnerne av NCA 2018

Nedenfor ser du vinnerne av de forskjellige kategoriene

Makeup – bred

L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

2. Plass IsaDora Foundation Color Blender
3. Plass NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation

Et blikk kan si mer enn 1000 ord og den perfekte mascara kan sende vippene til himmels og smelte mang ett hjerte 😉 og denne mascaraen ble juryen absolutt begeistret for!

Makeup – selektiv

Sensai makeupserie (Sensai Luminous Sheer Foundation, Sensai Loose Transculent Powder, Sensai Flawless Satin Foundation og Sensai Glowing Base)

2. Plass Urban Decay Naked HEAT Palette
3. Plass Smashbox Photo Finish Primerizer

I denne kategorien var det mange valg av luksuriøse og delikate produkter og juryen har virkelig latt seg begeistre! Et merke utmerket seg og når man lanserer fire produkter som gir deg det perfekte grunnlag for jevn hudtone, lang holdbarhet og den ultimate glød, ja da er jo oppskriften komplett.

Kroppspleie – bred

La Roche-Posay Lipikar Stick AP+

2. Plass Emma S Deodorant soft colour
3. Plass Swiss Clinic Hand Dry Mask

Dette produktet leverer uten tvil på effekt og etterlengtet lindring for brukergruppen, som ofte er barn. Nyhetslanseringer innenfor dette segmentet er ikke de som alltid får mest oppmerksomhet, men er viktige og ikke minst svært etterlengtet av målgruppen. Produktet har gitt en solid vekst i sitt segment. Den smarte administrasjonsmetoden i form av en stift gjør også påføring og bruk enkel og renslig. Produktet hevder å redusere kløe og irritasjon på tørre hudområder og juryen mener produktet leverer svært godt på disse påstandene.

Kroppspleie – selektiv

Kiehl’s Creme de Corps Nourishing Dry Body Oil

Dette produktet ble en favoritt hos juryen. I påføring, opplevelse og ikke minst effekt har produktet vist seg å levere på sine løfter. Med en praktisk spray doseres produktet enkelt og i riktig mengde. På tross av sin fete konsistens trekker produktet overraskende raskt inn i huden og etterlater en nydelig duft. Dette er et produkt du kjøper igjen og igjen.

Herreprodukt

L’Oréal Paris Men Expert Shower

2. Plass Eleni & Chris Power Paste
3. Plass Aveda Men Pure-Formance Thickening Paste

Produktene har løftet denne kategorien gjennom bred listing i markedet. Serien er tilpasset ulike behov fra sensitiv hud til oppkvikkende effekt og alt-i-ett produkt og består av 4 produkter. Produktene er meget anvendelig for dagens moderne mann og passer til ulike anledninger.

Hudpleie – bred

Skin Camilla Pihl (serie)

2. Plass Emma S Treatment overnight repair mask
3. Plass Vichy Minéral 89 Booster

Vinneren i denne kategorien har begeistret juryen med nydelige produkter av høy kvalitet og imponerende salgstall over disk. Kunder i alle aldere har funnet vei til butikk for å kjøpe hudpleieproduktene, og har vært spesielt populære for kvinner i alderen 15-40. Produktene er innovative og pleiende, gir gode resultater og er lekre på baderomshyllen. Det er veldig hyggelig å gratulere en nykommer i bransjen som årets vinner!

Hudpleie – selektiv

Sensai Extra Intensive Eye Cream

2. Plass Sisley Black Rose Skin Infusion Cream
3. Plass Kiehl’s Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque

Årets vinnerprodukt ble utropt til «en juvel i sortimentet» av juryens medlemmer. Produktet gir en luksuriøs følelse og gir umiddelbart synlige resultater. Kvaliteten på dette produktet vil trolig tilfredsstille enhver kvinnes forventninger, selv de mest krevende blant oss.
Den tynne, fine huden vi har rundt øynene trenger ekstra god pleie og det får den definitivt med årets vinner.

Hårprodukt/serie

L’Oréal Paris Colorista

2. Plass Batiste Rose Gold Dry Shampoo
3. Plass L’Oréal Paris Botanicals Fresh Care

Ved hjelp av sterke personligheter som fronter merket digitalt har også juryen latt seg imponere! Serien inneholder alt fra quick fix av håret for en dag til permanent farging. Konseptet består av trendy, sterke og uforpliktende farger som alle kan leke med. Juryen var ikke i tvil:

Hårprodukt/serie profesjonell – pleie

Kérastase Aura Botanica (serie)

2. Plass Wella Fusion (serie)
3. Plass Sebastian Twisted Elastic (serie)

Vinneren i denne kategorien er en fantastisk serie som lykkes med å kombinere luksus, innovasjon og bærekraft. Dette er produkter som gir øyeblikk av ren velvære hjemme.
98% av ingrediensene i produktene er av naturlig opprinnelse, kommer fra et ansvarlig innkjøpsprogram og produktene er pakket i 100% resirkulerbar plast. Det betyr at serien oppleves som både eksklusiv og grønn.

Hårprodukt/serie profesjonell – styling

Bumble and bumble pret-a-powder très invisible

2. Plass Kevin Murphy Bedroom Hair
3. Plass R+Co Trophy og Sail (serie)

Som redaktør for Norges største kvinnemagasin vet jeg mye om hva damer er opptatt av! Og jeg vet at det er lite som leses bedre hos oss enn saker om hår! Vi søker utrettelig etter produktene som kan redde oss fra dårlige hårdager. Og vinneren i kategorien årets stylingprodukt gjør nettopp det! Juryen har blitt avhengig av å ha denne på baderomshylla, og vi spår at veldig mange andre også kommer til å bli det. Det er intet mindre enn den beste tørrsjampoen vi noensinne har prøvd.

Design

Tiffany & Co.

2. Plass Twilly d’ Hermès
3. Plass Smith & Cult Top Coat – Above It All

Å utforme emballasjen til et produkt handler om mye mer enn innpakning. Gjøres det riktig bidrar det til å gi produktet en ekstra dimensjon. Årets vinner har laget en utrolig vakker innpakning og presentasjon av produktet, og klarer i tillegg å forvalte og videreføre en av verdens mest ikoniske merkevarer. Juryen elsker flakongen, esken og helheten – som umiddelbart gir oss lyst til å reise til New York og spise frokost på … Tiffany’s.

Annonse

Gucci Bloom

2. Plass Twilly d’ Hermès
3. Plass Treningskampanje Batiste

Mangfold – skjønnhet – Fargerikt og moderne er stikkord for årets vinner av Annonseprisen.
Dette produktet treffer den moderne kvinnen med en annonse som stråler av individuell skjønnhet. Med bruk av naturlige farger og et hav av blomster gir annonsen en atmosfære som trigger sansene.

Dameduft

Gucci Bloom

2. Plass Elizabeth Arden White Tea
3. Plass Caroline Herrera Good Girl

Priset för årets damdoft går till en mjuk och feminin doft som väcker minnen om en sommaräng. Med doftnoter av naturlig tuberose och jasmin har doften blivit en stark ny pelare inom varumärket!

Herreduft

Tom Ford Noir Anthracite

2. Plass Emporio Armani Stronger With You
3. Plass Hugo Boss Bottled Tonic

Priset för årets herrdoft går till en maskulin och förförisk doft som blev en klar favorit hos juryn. Kryddiga noter som möter mörkt trä ger doften en exklusiv och härlig känsla. En självklar kvällsdoft i mannens doftgarderob!

Reklamefilm

L’Oréal Paris True Match Foundation

2. Plass Eleni & Chris Style Paste
3. Plass Sunsilk Minerals (serie)

Dette er en reklamefilm som klarer å formidle et flott budskap. Å beholde sin egen identitet er kjerneverdier for produktet – vær stolt av den du er. Skinn og vær deg selv.
En film hvor ekte mennesker og ekte historier fortelles.

Årets lansering

Skin Camilla Pihl

2. Plass Gucci Bloom
3. Plass Elizabeth Arden White Tea-serien

Det har vært mange gode lanseringer innenfor ulike kategorier i året som gikk. Mange leverandører har levert vellykkede lanseringer og har skapt høy oppmerksomhet og gode salgstall. Det er allikevel én lansering som juryen har lagt spesiell merke til:
Lanseringen har skapt en storm av oppmerksomhet og interesse blant kundene. Den har til tider dominert sosiale medier og har skapt salgsrekorder, utsolgtsituasjoner og ventelister over hele landet. Sjeldent har juryen vært vitne til lignende salgssuksess.
Kvinnen bak suksessen er en av landets mest aktuelle influencere og hun har igjen klart å ta Norge med storm!

Årets vekstpris dagligvare

Nivea innen kategorien solkrem

Årets vinner har en vekst på 14 millioner fra 2016 til 2017. Vinneren har doblet sin vekst i samme periode og økt sin verdiandel med 28%.

NCA Hederspris

Baby Foot

Hedersprisen går i år til et produkt som når det kom på det Norske marked var ansett som en liten revolusjon og man trodde ikke på effekten før man hadde prøvd det. Produktet inneholder kraftfulle naturlige ingredienser og er meget effektivt. Prosessen foregår over flere dager og er kanskje en av de “ekleste”, men når prosessen er ferdig, får du deilig, barnemyk hud (eventuelt barnemyke føtter, men da avsløres vinneren ganske lett). Menn og kvinner sverger til produktet særlig før sommersesongen er i gang. Produktet har overlevd i et utfordrende marked og suksessen må nok også tilskrives personene som jobber med merkevaren. En liten leverandør med stor stå på vilje og ekstrem god service og kunnskap.