Om Norwegian Cosmetic Awards

Norwegian Cosmetic Award (NCA) er Norges største kåring av nye lanseringer innenfor skjønnhet og hygiene. Kosmetikkbransjens årlige kåring arrangeres i 2023 for 23. gang.

NCA er forbeholdt medlemmer av Kosmetikkleverandørenes forening (KLF) og Frisørleverandørenes forening (FL). Foreningenes medlemmer står for cirka 2/3-deler av omsetningen av kosmetikk, hygiene- og hårprodukter på det norske markedet.

En uavhengig fagjury bestående av personer med tilknytning til bransjen vurderer alle påmeldte produkter. Generelle og kategorispesifikke kriterier ligger til grunn for juryens produktbedømmelser.

Påmelding av produkter starter i januar. Ultimo mars vil juryens nominasjoner være klare. De nominerte produktene i hver kategori går så videre til finalen. I tillegg til å kåre alle vinnerne, deler juryen årlig ut en hederspris. NCA hederspris deles ut til «en klassiker» som får sin velfortjente oppmerksomhet.

For de nominerte produktene i hver kategori er det anledning til å kjøpe en nominasjonslogo til bruk i markedsføring. For vinnerproduktene kan det gjøres tilsvarende med en vinnerlogo.

Den 4. mai 2023 samles skjønnhetsbransjen på Edderkoppen Scene, Oslo, hvor de beste lanseringene i 2022 kåres og feires! 

NCA arrangeres av Bransjerådet for kosmetikk og hygiene/KLF.

Følg NCA på Instagram og Facebook

#norwegiancosmeticaward