LGFB er tilbake med sykehuskurs!

Publisert: 8. april 2022

Look good feel better (LGFB) er et veldedig prosjekt som tilbyr kurs i hudpleie og sminke til kvinner under kreftbehandling. Disse kursene holdes på syv av landets største sykehus, og 27. februar 2020 ble siste kurs avholdt ved Kreftsenteret på Ullevål før Norge stengte ned. 

LGFB gikk da over til å tilby nettkurs, og har gledet kvinner landet rundt med kurs i trygge omgivelser. Noen har under disse kursene opplevd å få prate med andre kvinner i samme situasjon for første gang siden de ble syke.

I to omganger har LGFB planlagt å igjen arrangere fysiske kurs på sykehusene, men har hver gang måttet avlyse på grunn av økt smitte og nye virusvarianter. 

Derfor var det ekstra gledelig da vi onsdag 6. april omsider kunne åpne dørene for kreftsyke kvinner. Sørlandet Sykehus Kristiansand var først ute, og vi sendte derfor en ekstra stor takk til våre to frivillige ‘engler’ i sør, Hilde Lindgaard og Torhild Nor. Nå krysser vi fingrene for at de planlagte sykehuskursene framover går som de skal, og vil opprettholde tilbudet om nettkurs til de kvinnene som foretrekker dette.

Les mer om LGFB her.