Bli med i konkurransen!

Publisert: 4. november 2021

Nå er det tid for innsendelse av produkter til Norwegian Cosmetic Award! For 22. gang skal de beste lanseringene innenfor ulike kategorier kåres. 

I år lanserer vi to nye kategorier: Årets innovasjon og Årets bærekraftpris. Dessuten går vi bort fra inndelingen i  «bred distribusjon» og «selektiv distribusjon» til «affordable» og «luxury». Dette for å gjøre kategoriene mer forståelig og relevant for forbrukerne og influensere. 

Generelle og kategorispesifikke kriterier for produktbedømmelse finner du her. Det er viktig at dere setter dere inn i kriteriene før dere sender inn begrunnelsen for nominering (eget felt i påmeldingsskjemaet). NCA er forbeholdt medlemmer i Kosmetikkleverandørenes forening (KLF) og Frisørleverandørenes forening (FL).

Slik melder du på produkter og mediekampanjer for nominasjonsvurdering:

Frist for påmelding er 21. desember 2021.

Pris per påmeldte produkt (eller produktserie) per kategori er som før kr 1.000. Samme pris gjelder for påmelding i kategoriene Mediekampanje, Årets lansering, Årets innovasjon og Årets bærekraftpris.

Juryen, som er utpekt av KLFs styre, er naturlig fornyet med et nytt medlem. Se oversikt over juryen her.

NCA 2022 vil avholdes 30. mars på Edderkoppen Scene i Oslo. Hold av datoen! Hvis koronasituasjonen gjør at fysisk arrangement ikke kan gjennomføres, så vil NCA streames.

Vi håper på stor deltakelse blant medlemmene og ønsker alle lykke til i den tøffe konkurransen om NCA-prisene!

Følg oss på Instagram #norwegiancosmeticaward