Kosmetikk- leverandørenes forening

Kosmetikk leverandørenes forening

NORWEGIAN COSMETIC AWARD

Bransjens store prisutdeling

Solkremtester

Jevnlig foretar aktører såkalte «tester» av solkrem med bedømmelser for eksempel i form av «smileys» eller rangering. Denne gangen er det Forbrukerrådet som har utført en deklarasjonstest på en rekke solkremer på det norske markedet.

Les mer »

LGFB er tilbake med sykehuskurs!

Look good feel better (LGFB) er et veldedig prosjekt som tilbyr kurs i hudpleie og sminke til kvinner under kreftbehandling. Disse kursene holdes på syv av landets største sykehus, og 27. februar 2020 ble siste kurs avholdt ved Kreftsenteret på Ullevål før Norge stengte ned.

Les mer »

Totalmarkedet i Norge 2021

Nedenfor finner du en oversikt over kosmetikkmarkedet i Norge i forbrukerkroner for 2021.  Oversikten baserer seg på KLFs interne nettosalgsstatistikk, supplert med faktiske og estimerte

Look good feel better er et program tilegnet kvinner under behandling for kreft. Programmet er ikke-medisinsk og merkenøytralt, og omfatter råd og veiledning i bruk av kosmetiske produkter. Siden starten i USA i 1989 finnes prosjektet nå i 27 land rundt om i verden.

«Look Good Feel Better» er et program tilegnet kvinner under behandling for kreft. Programmet er ikke-medisinsk og merkenøytralt, og omfatter råd og veiledning i bruk av kosmetiske produkter. Siden starten i USA i 1989 finnes prosjektet nå i 27 land rundt om i verden.